© 2011 Rubens

Proeven aan boord

Rubens Proeflokaal is gelegen aan de grachten van Utrecht en biedt zo het perfecte startpunt voor een dagje op het water. Niets is namelijk zo genieten als varen over de grachten met heerlijke dranken en bijpassende hapjes.

Wanneer u een proeverij aan boord wilt boeken, vragen we u eerst om contact op te nemen met www.bootjevaren.com of www.domstadboot.nl. Hier kunt aangeven welke proeverij u wilt dat wij aan boord serveren. Wanneer u het arrangement heeft geboekt, zullen zij contact opnemen met ons om de proeverij af te stemmen.

Rubens biedt u drie heerlijke proeverijen aan boord waarbij u twee uur gaat varen. U kunt kiezen uit de volgende proeverijen:

  • Wijnproeverij (€ 27,50 p.p. / 5 glazen met kaasplank)
  • Hollands gedistilleerd proeverij (€ 27,50 per persoon / 5 glazen met Hollandse lekkernijen)

Meer informatie

Voor alle informatie over het arrangement, de wijnen en bijpassende hapjes en de verschillende tarieven kunt u contact met ons opnemen.

U kunt een proeverij aan boord reserveren vanaf 12 personen. De kosten van de boot zijn €250,- voor twee uur varen. In overleg kunt u langer varen, hiervoor wordt €100,- per uur gerekend door de verhuurder. Wij verzorgen alleen bovenstaande twee proeverijen aan boord.

Voor informatie en beschikbaarheid van de boten waarmee u vaart, kunt u terecht op www.bootjevaren.com en www.domstadboot.nl.