© 2011 Rubens

Wijn workshop

Wat te doen met  die onmogelijke lange wijnkaart in je favoriete restaurant of  die rijen met onbekende wijnen  in de supermarkt.  Met onze workshop wijn krijg je antwoord op al je vragen over wijn.

In deze twee daagse (avond) wijnworkshop gaan we op zoek naar jouw smaak. Op een leuke ontspannen manier in combinatie met veel kennis gaan we in vogelvlucht door de wereld van wijn. De nadruk ligt hierbij op de praktijk in plaats van de theorie.

We gaan vele wijnen proeven met daarbij een stukje theorie over hoe we het best een wijn kunnen proeven. Daarnaast krijg je ook informatie over de verschillende druivenrassen, het juiste wijnglas en de serveertemperatuur van verschillende wijnen. In deze workshop krijg je alle informatie om de ideale wijn uit te zoeken bij je volgende verjaardags borrel,  restaurant bezoek of romantische etentje.

De avonden vinden plaats bij een minimale bezetting van 8 personen met een maximum van 12 personen. Om 20.00 uur gaan we van start voor een  twee uur durende proeverij.

We schenken 16 wijnen met daarbij een aantal bijpassende hapjes.  Deze wijncursus is de ideale opstap naar de basiscursuswijn (niveau SWEN-1)

Kosten op aanvraag.